luni, 24 aprilie 2017

La sapa si cazma cu Team Work aka multe calorii pierdute

Dragi voluntari,

Vă invităm între 6 mai și 11 iunie 2017 la noi sesiuni de lucru în Sectorul Sistematic din Grădina Botanică Dimitrie Brândză a Universității din București. În cadrul Curățeniei de Primăvară 2017 am pregătit pentru amenajarea ca alei 428 metri, însă ne-au mai rămas 282 metri. 

În ce constă activitatea și cu ce lucrăm:
- decopertare - lucrăm cu sape, cazmale, lopeți pentru a îndepărta pământul pe 5 cm adâncime și 95 cm lățime, spațiu pe care ulterior îl vom umple cu pietriș ... voila, alei :-)
- curățare teren - lucrăm cu greble de frunze, greble de pământ, foarfece, coșuri, roabe pentru a curăța terenul în jurul aleilor pe care le amenajăm. Vom tăia lăstăriș, aduna frunzele și căra materialul vegetal strâns. 

Rezultatul muncii noastre va fi un nou sector al Grădinii Botanice care va putea fi vizitat și care în timp ne va putea arăta comorile botanice pierdute în vegetație. După ce terminăm de pregătit spațiul pentru alei Fundația Telekom România ne va sprijini apoi să amenajăm aleile, să instalăm băncuțe și avem chiar și o surpriză care pe noi ne-a entuziasmat foarte tare :-)

Prin urmare, vă invităm la sapă și cazma aka multe calorii pierdute :-)
Iată câteva informații organizatorice:
- lucrăm între 9:30 și 13:30
- zilele de lucru sunt 6, 7, 13, 14, 21, 27, 28 mai, 4, 10, 11 iunie 2017 (vom actualiza lista periodic)
- asigurăm mănuși, unelte și instructaj înainte de a ne apuca de lucru
- nu putem asigura mâncare și hidratare pentru această activitate
- vârsta minimă de participare este 14 ani
- voluntarii primesc diplomă de participare
- îmbrăcămintea și încălțămintea trebuie să fie sport
- în max. 48h de la înscriere veți primi un mail de confirmare și detalii suplimentare; dacă nu primiți acest mail vă rugăm să ne contactați pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com

Persoanele care doresc să participe la activitate sunt rugate să completeze acest FORMULAR ONLINE (puteți completa pentru oricare/oricâte zile doriți). dacă sunteți curioși cum a fost până acum, puteți parcurge albumele foto de pe pagina de Facebook a Team Work.

* pe 3 iunie vom organiza pentru cei mici un eveniment special, anume Vânătoarea de Comori, pentru care avem nevoie de 20 de voluntari care timp de 4 ore să stea costumați în personaje de poveste pe un traseu din Grădina Botanică și să pună întrebări participanților la Vânătoare. Asigurăm costume, întrebări și răspunsuri, iar dacă vreți să vedeți costumele, aveți aici albumul foto de anul trecut :-) Dacă vreți să fiți voluntari costumați, bifați în formularul anterior opțiunea pentru 3 iunie :-D

Ne vedem în Grădină! :-) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu