joi, 30 martie 2017

Curatenia de Primavara 2017 continua si in luna aprilie!

Având în vedere entuziasmul şi dedicarea de care voluntarii în Grădina Botanică au dat dovadă de fiecare dată, Team Work revine cu o veste bună pentru iubitorii de natură. Aşadar, după un martie petrecut alături de oameni harnici, continuăm Curăţenia de Primăvară și în luna aprilie 2017.

Când? Vă aşteptăm și în zilele de 2, 8 şi 9 aprilie, cu același program de lucru între orele 09:30-14:30.

Ce vom face? Activităţile pe care voluntarii le vor desfăşura constau în pregătirea spaţiului pentru amenajarea aleilor în Sectorul Sistematic, precum și tăierea lăstărișului, greblarea și strângerea frunzelor uscate. În funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare.


Cum? Persoanele care doresc să participe se pot înscrie completând ACEST FORMULAR. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.

De ce? Pentru că toţi iubim natura, iar a iubi înseamnă atât a admira, cât şi a îngriji.

Team Work mulțumește tuturor voluntarilor care au fost alături de noi, iar dacă doriţi să repetaţi experienţa sau să veniţi pentru prima dată la voluntariat în Grădina Botanică, vă aşteptăm pe 2, 8 şi/sau 9 aprilie.

Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, cu sprijinul Fundației Telekom România și Grup Renault România.

Parteneri media:


Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau să vă înscrieți pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu