joi, 20 octombrie 2016

Inscrieri la Curatenia de Toamna în Gradina Botanica 2016

Deschidem înscrierile pentru ultimul eveniment din acest al 11-lea an de voluntariat Team Work la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București: Curățenia de Toamnă!

Anul acesta avem și o premieră: organizăm Curățenia de Toamnă pe parcursul a 3 săptămâni!

Vom lucra în zilele de 29, 30 octombrie, apoi continuăm în noiembrie pe 5, 6, 12 și 13. Anul acesta avem 3 companii care ni se vor alătura și cărora le mulțumim pentru susținere și implicare; astfel, programul de lucru pe zile va fi după cum urmează:
- 29.10 - voluntari Grup Renault România 
- 30.10 - voluntari Team Work
- 05.11 - voluntari TPA
- 06.11 - voluntari Team Work
- 12.11 - voluntari Fundația Telekom
- 13.11 - voluntari Team Work

Activităţile de bază pe care le vom desfăşura vor fi tăierea lăstărişului, greblatul, îndepărtarea rădăcinilor, îndepărtarea eventualelor resturi menajere și curățarea spațiului de materialul vegetal rezultat. 

Înscrierile sunt individuale și se fac prin completarea formularului de mai jos. Menţionăm că vârsta minimă de participare este de 14 ani.


Iată programul de lucru pentru fiecare dintre cele 3 zile pentru care vă puteți înscrie:
09:15-09:30 – înregistrarea voluntarilor
09:30-10:00 – distribuirea uneltelor și mănușilor, instructaj siguranță, utilizarea corectă a uneltelor și distribuirea sarcinilor de lucru
10:00-14:00 – lucru
14:00-14:30 – strângerea uneltelor și mănușilor, eliberarea spațiului de lucru, premiere

Fiecare participant la Curățenia de Primăvară va primi o diplomă de voluntar, un permis cu intrări gratuite în Grădina Botanică și o insignă de voluntar ... pe lângă tradiționala febră musculară :-)

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.


Parteneri media:

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: 
sau vă puteţi înscrie pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu