marți, 28 aprilie 2015

IGNITION – Student Public Speaking Contest, Editia a II-a

Echipa IGNITION te provoacă la o super experienţăVino și susține-ți speaker-ul preferat în ultima etapă a programului IGNITION!

Colors in Projects a lansat a II-a ediție a evenimentului IGNITION – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studenţilor pasionaţi de arta vorbitului în public sau care vor să-şi îmbunatăţească abilităţile de prezentare.

Concursul constă în susţinerea unor prezentări în stil Ignite (20 slide-uri a câte 15 secunde fiecare), prezentări ce vor fi jurizate şi premiate.








Retrospectivă IGNITION – Student Public Speaking Contest, Ediția I (2014) - https://www.youtube.com/watch?v=U6v2wWMsIFU .


Ești curios ce presupune sau vrei să îți susții speaker-ul preferat? Atunci echipa IGNITION te invită să urmăreşti concursul din sală. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac până pe 20 mai prin completarea formularului de înscriere (http://goo.gl/forms/O1X35CsBGt)
1.       De ce să vii la IGNITION ca partipant în sală? Participi la un eveniment cu un concept 100% românesc care îşi doreşte să ajute la dezvoltarea studenţilor. 

2.       Vei întâlni foarte mulți oameni interesanţi, din domenii diferite, extrem de încântaţi de ideea de networking.

3.       Hmmm....iar dacă  argumentele de mai sus nu au reușit să te convingă, poate că o vor face multele premii pe care le poţi câștiga la eveniment?

Participarea la eveniment este absolut gratuită, în limita locurilor disponibile. Sunt multe premii puse în joc, mulţi reprezentanţi ai companiilor partenere doritori de networking, precum și speech-uri de calitate din partea concurenţilor IGNTION Public Speaking  Contest, viitori vorbitori în public de profesie.

Haide şi tu! Completarea formularului de înscriere durează maxim 1 minut. J

Pentru noutăți despre eveniment urmăriți  Site-ul și  Facebook-ul IGNITION.


Join event!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu