luni, 23 martie 2015

Team Work da startul Caravanei Gradina din Carti

Știm cu toții că s(tr)esiunea nu e cea mai plăcută perioadă pentru un student. Și, bineînțeles, studentul a fost și el elev, așa că știm cum este și în perioada examenelor, respectiv a tezelor. Prin urmare, ne-am gândit la un proiect foarte frumos, menit să vină în ajutorul elevilor și studenților din București.

Dăm startul Caravanei „Grădina din Cărți”, o acțiune de strângere de fonduri cu care dorim să amenajăm în cadrul Grădinii Botanice din București un spațiu unde elevii și studenții pot veni să citească, să învețe în timpul examenelor și să se relaxeze activ în mijlocul naturii.

Caravana „Grădina din Cărți” presupune vizite în licee și facultăți pentru strângerea fondurilor necesare amenajării spațiului. Iar dacă vă întrebați cum va arăta … iată inspirația noastră :-)
Study Park, Universita degli Studi di Milano
Echipele de voluntari Team Work vor prezenta proiectul în liceele și facultățile din București în perioada martie-mai 2015 cu scopul de a promova Grădina din Cărți și de a strânge fondurile necesare amenajării spațiului. De asemenea, vor exista și stand-uri în cadrul facultăților Universității din București și Grădinii Botanice în timpul Curățeniei de Primăvară organizate de Team Work (27, 28 martie și 4, 5 aprilie).

Pe lângă stand-uri, există și posibilitatea donației online. Ceea ce trebuie să faceți este să donați o sumă de cel puțin 5 lei, fără comision, pe Bursa Binelui. Ulterior veți primi un mail care vă va confirma donația.

Dacă doriți să ne sprijiniți în cadrul acestui proiect, ne puteți contacta pentru a veni și la liceul vostru sau în facultatea voastră! :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu