miercuri, 14 ianuarie 2015

Si tu poti sprijini Asociatia Team Work in Finala Campionatului de Bine

Asociaţia Team Work s-a calificat în ultima etapă a Campionatului de Bine, competiţie lansată de BCR în parteneriat cu EuPlatesc.ro, cu proiectul GRĂDINA din CĂRŢI. Finala se desfășoară în perioada 7 ianuarie – 4 februarie 2015, iar în această etapă, pentru a câştiga, trebuie să strângem o sumă cât mai mare din donații de la cât mai mulți donatori diferiți. 

Cum se desfășoară „Campionatul de Bine”?

După ce a reuşit să obțină suma de peste 300 de lei de la diferiţi donatori, Asociaţia Team Work a ajuns în semifinala Campionatului de Bine, iar după ce a strâns donaţii în valoare de 1. 000 de lei, proiectul a ajuns în finala campionatului.
În acest moment se desfăşoară etapa finală a Campionatului de Bine, iar GRĂDINA din CĂRŢI este unul dintre cele două proiecte rămase în competiţie la categoaria Mediu. Pentru a putea implementa proiectul, organizația noastră va trebui să atragă un număr cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori.


Care este scopul proiectului „GRĂDINA din CĂRȚI”?

Scopul proiectului Grădina din Cărţi este acela de a oferi tuturor celor care vin la Grădina Botanică un spațiu special amenajat în mijlocul naturii,  în care aceștia să poată citi și studia în aer liber sprijinind, astfel, activitatea educațională și culturală a cetățenilor din București. De asemenea, Asociaţia Team Work va desfăşura în acest spaţiu diverse workshopuri pentru vizitatori şi pentru voluntarii care se implică în activităţile organizate de Team Work în grădină botanică.

Unde puteți dona?

Ne puteţi susţine în continuare pe platforma Bursa Binelui, printr-o donaţie necomisionabilă de minim 5 RON, accesând butonul  „Donează” din dreptul paginii dedicate proiectului nostru: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/GRADINA-din-CARTI.
Donorilor nu li se va percepe niciun fel de comision, aceștia având, totodată, garanția unor tranzacții 100% securizate.


Asociaţia Team Work vă mulţumeşte pentru sprijin! TU construieşti Grădina din CĂRŢI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu