miercuri, 24 septembrie 2014

Team Work si campania „Diverta ofera zambete”

Prin intermediul campaniei sale, Diverta, în parteneriat cu Voucherry, susțin Asociația Team Work și planurile sale de viitor!




„Diverta oferă zâmbete” este o campanie care vine în sprijinul O.N.G-urilor, școlilor și muzeelor și se desfășoară numai în magazinul Băneasa Shopping City din București, în perioada 8.09-30.09.2014. Activitatea presupune achiziționarea de cărți din magazinul Diverta. Împreună cu acestea, clienții primesc semne de carte ce conțin coduri caritabile care, odată introduse pe http://www.dol.ro/zambete.html, se transformă într-o donație, fără niciun cost suplimentar din partea cumpărătorului. Fiecare cod este echivalent cu un dolar, ce poate fi ulterior alocat Asociației Team Work, de către Diverta, la alegerea explicită a clientului.

Prin urmare, dacă vă place să citiți, luați-vă prietenii și vizitați magazinul Diverta din Băneasa Shopping City! Adunați cât mai multe semne de carte și ajutați activitățile Team Work să prindă contur și să fie implementate! Cu cât mai multe coduri, cu atât mai multe fonduri!



Mulțumim, Diverta! Ați făcut Asociația Team Work să zâmbească!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu