luni, 14 aprilie 2014

Standul numarul 23 la Targul Educatiei



În zilele de 10 și 11 aprilie 2014 a avut loc cea de-a XV-a ediție a Târgului Educației, organizat de Universitatea București. Fiind un eveniment dedicat elevilor și studenților, cu scopul de a reuni prezentările facultăților și asociațiilor în care aceștia se pot implica pe perioada studiilor, Team Work a continuat tradiția anilor trecuți și a pregătit un stand creativ și informativ pentru vizitatorii săi!


Standul cu numărul 23 sau standul Asociației Team Work și-a așteptat participanții la târg cu informații utile despre viața de student, despre importanța implicării în acțiuni de voluntariat și, bineînțeles, cu detalii despre organizația și activitățile noastre. Și ca să îndulcim atmosfera, membrii echipei au oferit cadou tuturor persoanelor care au răspuns corect la întrebări legate de asociație și de proiectele sale dulciuri, semne de carte și stickere colorate, create de către ei.  De asemenea, vizitatorii standului au putut participa la concursul de pe pagina de Facebook Team Work, organizat pentru Târgul Educației. Pentru înscriere, aceștia au făcut poze la stand cu rama noastră, păstrând zâmbetul cu care au venit să ne viziteze. Concursul se desfășoară în perioada 12-18 aprilie, vor fi desemnați trei câștigători, iar premiul va consta într-un training pe tema „Dezvoltare personală” oferit de organizație, la care ei vor putea veni cu încă trei prieteni. Mai multe detalii, precum și pozele concurenților pot fi găsite în acest album.
De la cei mai mici până la cei mai mari, de la elevi și studenți până la cadre didactice, au fost persoanele cărora membrii standului au fost bucuroși să le prezinte informații legate de asociația noastră. Fie prin prezentări orale, fie prin intermediul obiectelor prezente la stand - insigne, flyere, afișe, precum și prin poze și filmulețe care să „povestească” acțiunile în care am fost și suntem implicați, am reușit să le arătăm tuturor ce înseamnă Team Work. La rândul lor, și vizitatorii și-au putut exprima părerea despre noi prin post-it-uri sau prin intermediul carnețelului de impresii de la stand. Ne-am bucurat tare mult să citim toate cuvintele frumoase scrise acolo! „M-am molipsit cu energie de la Team Work!”, „Sunteți foarte creativi!!! Vreau să vin și eu alături de voi!”, „Creativitatea vă caracterizează!!! Succes!”, „Foarte creativ! Bravo, Team Work! Așteptați-ma, că vin”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate din parte vizitatorilor.   
Atmosfersa de la stand poate fi subliniată prin albumul cu poze de pe tot parcursul evenimentului. Au fost două zile pline de energie, de voie bună, de oameni curioși, creativi și entuziaști. Două zile în care Team Work nu numai că a arătat ceea ce are de oferit, dar și-a făcut sau și-a revăzut o sumedenie de prieteni și a avut posibilitatea să admire munca depusă pentru organizarea celorlalte standuri!


Ne bucurăm că am putut da mai departe celor la început de drum și abia așteptăm să facem același lucru și anul următor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu