duminică, 13 aprilie 2014

Curatenia de Primavara 2014 a luat sfarsit. Multumim!

În zilele de 29, 30 martie și 13 aprilie a avut loc cea de-a 9-a ediție a Curățeniei de Primăvară 2014 în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, eveniment anual organizat de Asociația Team Work.
La această ediție a Curățeniei de Primăvară au participat aproximativ 200 de voluntari. Ca urmare a vremii nefavorabile, activitatea planificată inițial pentru zilele de 5 și 6 aprilie a fost reprogramată pentru data de 13 aprilie.

Activitățile desfășurate au constat în principal în tăierea lăstărișului din Sectorul Sistematic al Grădinii Botanice, pe parcursul unui program de lucru derulat între orele 10:00-15:00. Voluntarii au fost întâmpinați și serviți în acest interval cu cafea și ceai de către voluntarii Asociației Team Work, iar la final au primit pentru efortul lor o diplomă de participare, o insignă de voluntar, un permis de intrare în Grădina Botanică și un cadou surptiză, realizat de voluntarii Team Work.
Pe parcursul zilelor de curățenie a fost amplasat un stand pentru donații, iar persoanele care au dorit să susțină proiectele derulate de către Asociația Team Work în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București au primit broșe, pandantive sau rame din lemn realizate manual de către membrii asociației.
Imagini de pe parcursul evenimentului pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a Asociației Team Work. De asemenea, cei ce vor să participe în calitate de voluntari la activități de acest fel se pot alătura grupului de Facebook dedicat voluntarilor, aici fiind anunțate toate oportunitățile: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/
Curățenia de Primăvară 2014 a fost sprijinită de partenerii media: 24fun.ro, StartUB.unibuc.ro, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, RadioRomaniaCultural.ro, Inparc.ro, SRMagazine.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu