vineri, 6 decembrie 2013

OPEN DOORS Marathon - Christmas shopping for jobs @Genpact

Luna decembrie înseamnă mai mult decât atmosfera festivă, spectacole de luminiţe colorate, brazi, delicatese şi cumpărături făcute în ritm alert. Înseamnă emoţie, daruri şi vise împlinite. Dacă visul tău de sfârşit de an este obţinerea unui job, te provocăm să te opreşti o clipă, să priveşti cu atenţie frumuseţea din jur şi să te bucuri de oportunităţile de carieră ivite. Dar nu oriunde, ci la târgul de Crăciun Open Doors Genpact: Christmas shopping for jobs @Genpact.

Compania GENPACT s-a alăturat iniţiativei noastre şi te invită pe 11 decembrie, în intervalul orar 10.00-14.00, la sediul său din Bucureşti pentru a interacţiona cu ei, pentru a le cunoaşte mediul de lucru şi pentru a-ţi oferi informaţii despre oportunităţile de carieră şi job-urile disponibile.

Daca eşti vorbitor de limbă germană la nivel mediu sau avansat (B2 - C1) şi îţi doreşti să lucrezi pentru una dintre cele mai importante companii la nivel internaţional, înscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/open-doors-genpact-bucuresti/ şi cunoaşte echipa Genpact!

Implică-te activ în prezentarea pe care o vor susţine şi fă-te remarcat în faţa posibililor tăi angajatori!
Genpact te aşteaptă cu “plase pline” de oportunităţi de carieră!

Despre Open Doors Marathon:
Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire Group (www.inspiregroup.ro), continuă să sprijine tinerii aflaţi la început de drum, motivaţi să investească în dezvoltarea lor profesională.

Pentru informaţii suplimentare despre proiect, accesează site-ul http://buzzcamp.ro/opendoors/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu