duminică, 9 iunie 2013

Personajele de poveste Team Work devin jucarii Miniacus dupa Vanatoarea de Comori 2013

Cufarul Comorii
Sâmbătă, 1 iunie 2013, a avut loc cea de-a 8-a ediție a Vânătorii de Comori în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Voluntarii Asociației Team Work, costumați în regine, prinți, prințese, vrăjitoare, faraon, pirat, lup, Scufița Roșie Asociația și multe alte personaje i-au îndrumat pe cei peste 400 de copii participanți la eveniment de la intrarea în Lumea Poveștilor (Grădina Botanică) până la Grădina Copiilor unde, sub îndrumarea artistului plastic Cătălin Hotoi, cei ce au dorit au desenat ceea ca va putea deveni, cu ajutorul Miniacus, jucăria lor.

Aşadar, mai mult sau mai puţin abstracte, cu unul sau mai multe personaje, mai mici sau mai mari, copiii şi-au înscris creația în concursul ce are loc până la data de 10 iunie pe pagina Facebook a Team Work. www.facebook.com/TeamWorkNGO

Competiţia se va încheia cu nominalizarea a trei premii câştigătoare, respectiv cele mai votate trei desene (având cele mai multe Like-uri). Premiile vor consta în jucării realizate de Miniacus, jucării din materiale textile ce vor reproduce exact cele trei creaţii ale copiilor. www.facebook.com/Miniacus

Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică București a fost susținută de partenerii media StartUB, CalendarEvenimente.ro, Decosieco.ro, buzzcamp.ro, InParc.ro, Onlinegallery.ro, UrbanKid.ro, Gratuitor.ro și ProKid.ro.

Vânătoarea de Comori face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor şi Clubul Grădinarilor.
Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work este organizat și funcționează pe proiecte și departamente (formate din şi coordonate de tineri), replicând structura și activitatea unei companii, astfel încât voluntarii să îşi poată desfăşura activitatea într-un context cât mai apropiat de cel de pe piaţa muncii. De asemenea, Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu