duminică, 6 mai 2012

Amenajăm Grădina Copiilor! - înscrieri


Dragi prieteni,

Vă anunțam nu cu mult timp înainte că Asociația Team Work, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, a obținut pentru al doilea an consecutiv finanțare pentru un nou proiect prin programul Spații Verzi Urbane, inițiat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

Acest nou proiect se numește Grădina Copiilor și constă în amenajarea unui spaţiu exterior special destinat activităţilor de educaţie ecologică, un spațiu în care copiii de toate vârstele să poată descoperi şi explora natura prin joc, luând parte la activități de tip learning-by-playing

Dar până să putem oferi (pe 2 iunie 2012! :-) ) acest spațiu minunat micilor vizitatori ai Grădinii Botanice, trebuie să-l amenajăm și pentru aceasta avem nevoie de sprijinul vostru. Spațiul de lucru este deja delimitat, iar în următoarele 2 week-end-uri, timp de 4 zile, vom grebla, săpa, tăia și strânge iarbă, vopsi și multe alte activități inedite:

-      12 mai (sâmbătă), 9:00-16:00, 40 de voluntari
-      13 mai (duminică), 9:00-16:00, 40 de voluntari
-      19 mai (sâmbătă), 9:00-16:00, 30 de voluntari
-      20 mai (duminică), 9:00-16:00, 30 de voluntari

Puteți alege să participați în una, două sau chiar în toate zilele de amenajare! Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați FORMULARUL ON-LINE până pe 11 mai pentru primul weekend şi până pe 18 mai pentru cel de-al doilea weekend. În decursul a cel mult 24 de ore de la înscriere veți primi, pe adresa furnizată de voi, răspunsul privind participarea la activitățile pentru care v-ați înscris. 

Participarea se face pe bază de înscriere şi confirmare din partea organizatorilor, fiind un număr limitat de locuri în fiecare zi, în funcţie de activităţile ce trebuie desfăşurate. De asemenea, deoarece o parte din activități vor presupune utilizarea unor unelte de grădinărit, pot participa doar persoane care au vârsta de cel puţin 14 ani.

Vă aşteptăm în Grădina Botanică!
Echipa Team Work

Pentru orice întrebare ne puteți contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com.
Pentru a fi mereu la curent cu activitățile pe care le organizăm alăturați-vă grupului Team Work – Voluntariat la Grădina Botanică de pe Facebook.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Acest proiect este finanțat prin programul Spații Verzi Urbane, derulat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituționali

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu