luni, 19 martie 2012

Primele 4 zile de înscrieri la Curăţenia de Primăvară


Primăvara înfloresc faptele bune în Grădina Botanică. Noi avem uneltele, tu vino cu chef de muncă, bună dispoziţie şi pune-ţi şi prietenii să se înscrie. 

În plus, adu cu tine şi hârtia pe care nu o mai foloseşti şi vei vedea la final cum munca ta va înflori. Şi nu e doar un fel de a spune!

Fie că ai mai participat, fie că ni te alături pentru prima dată, vei avea parte de o Curăţenie deosebită deoarece acesta este primul an în care vom desfășura evenimentul pe parcursul a patru zile de primăvară:

·         24 martie (sâmbătă),
·         25 martie (duminică),
·         31 martie (sâmbătă) şi
·         1 aprilie (duminică)
de fiecare dată între orele 08.30 și 16.30, în acelaşi loc bine-cunoscut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

Poţi alege să ni te alături într-una, în două sau, dacă doreşti, chiar în toate zilele de Curățenie pregătite de noi! Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul on-line în perioada 19 - 22 martie pentru primul weekend şi 26 - 29 martie pentru cel de-al doilea weekend şi să îţi verifici e-mailul pentru că în decursul a cel mult 24 de ore de la înscriere vei primi, pe adresa furnizată de tine, confirmarea participării la eveniment. 

Participarea se face pe bază de înscriere şi confirmare din partea organizatorilor, fiind un număr limitat de locuri în fiecare zi, în funcţie de activităţile ce trebuie desfăşurate, după cum urmează:

  • Pe 24 martie vei grebla şi vei tăia lăstăriş în Grădina Copilului;
  • Pe 25 martie vei scoate pietre, vei nivela, săpa şi muta pământ în Grădina Bunicii;
  • Pe 31 martie vei grebla în liziera „Cotroceni”, la intrare şi în zona lacului;
  • Pe 1 aprilie, vei grebla în liziera „Brândză”.
Dacă dorești să participi în mai multe zile de Curățenie, tă rugăm să te înscrii pentru fiecare zi în parte. De asemenea, deoarece o parte din activități vor presupune utilizarea unor unelte de grădinărit, pot participa doar persoane care au vârsta de cel puţin 14 ani.

Echipa Team Work, aerul proaspăt de martie, parfumul florilor de primăvară şi coloritul naturii îţi vor reîncărca bateriile şi îţi garantăm că vei începe săptămâna cu dreptul.

Te aşteptăm în Grădina Botanică!

Echipa Team Work

Pentru orice întrebare legată de eveniment ne poți contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituționali
Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu