sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Ce-am făcut la recrutări?


Tineri plini de entuziasm, cu multă dorinţă de cunoaştere şi de învăţare, pregătiţi să intre pe tărâmul voluntariatului, să lucreze în echipă şi să pună în practică cunoştinţele acumulate. Astfel s-ar descrie Campania de recrutare Team Work 2010, încheiată în urmă cu o lună. Cum a mers? Păi, să vă spunem.

Anul acesta s-au înscris 247 de persoane, în perioada 4-27 octombrie. La interviuri au participat 123 de candidaţi, studenţi de anul I, II, III sau master, de la universităţi diferite (Universitatea din Bucureşti, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Academia de Studii Economice Bucureşti, Universitatea Politehnică Bucureşti, Universitatea Româno-Americană, Universitatea Ecologică Bucureşti). 50 dintre aceştia sunt noii membri Team Work, repartizaţi pe departamente în felul următor: 19 membri noi la departamentul de Comunicare, 9 la Relaţii Internaţionale, 7 la Resurse Umane, 9 la Şcoala Team Work şi 6 la Training.

Ne-au vrut, i-am plăcut, i-am vrut şi acum lucrăm împreună!

În primul weekend petrecut cu noii colegi, am participat împreună la Adunarea Generală Team Work, unde s-au prezentat istoricul organizaţiei, regulile de comunicare, modul de lucru, precum şi departamentele şi proiectele. A urmat un teambuilding pe cinste, care ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine, dovada fiind şi multele poze făcute (vizualizaţi aici) şi pentru a încheia ziua frumos, noaptea am petrecut din nou, dar de aceasta prin dans, cu şi mai multa voie bună.

Următorul weekend a fost dedicat învăţării, noii membri participând la trainingul Management de proiect, unde au avut ocazia să afle mai multe despre etapele unui proiect şi, mai ales, despre importanţa lucrului în echipă.”

În concluzie, le spunem din nou „BUN-VENIT!” şi LE/NE urăm SPOR, BAFTĂ şi HAI CU TEAM WORKu’!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu